Astrologinen tulkinta on matka itseesi. Syntymäkarttasi toimii peilina, joka heijastaa sekä vahvuutesi että heikkoutesi. Tulkinnan aikana tarkastellaan syntymäkarttaasi ja sen yhteyttä tämänhetkiseen ajan laatuun, eli miten planeettojen energiat vaikuttavat elämääsi juuri nyt. Tämä auttaa sinua tiedostamaan mitkä elämän osa-alueet ovat tässä ajassa erityisen merkityksellisiä ja kunka kauan tietyt teemat tulevat vaikuttamaan elämässäsi.

Tulkinta varten tarvitsen syntyäaikasi (päivä, kuukausi, vuosi ja kellonaika) sekä syntymäpaikkasi. Jos et tiedä tarkkaa kellonaikaa, tulkinta on silti mahdollinen, mutta antaa noin 80% informaatiosta.

Hinnat:

60 min 60 €

90 min 90 €

Tulkinnan voi tehdä joko puhelimetse, WhatsAppin kautta tai paikan päällä Turussa Brahenkadulla, aivan linja-autoaseman läheisyydessä.

Astrologian avulla voit ajoittaa tärkeät päätökset ja tapahtumat tarkasti, olipa kyse henkilökohtaisesta elämästä tai liiketoiminnasta. Tarjoan tukea oikean hetken löytämiseen, jotta voit hyödyntää ajan tarjoamat mahdollisuudet.

Henkilökohtaiset päätökset: Valitse paras ajankohta merkittäville päätöksille kuten muutto, koulutus tai urakehitys.

Suhteet ja avioliitto: Ajoita tärkeät askeleet ihmissuhteissasi, kuten seurustelun aloittaminen tai avioliiton solmiminen.

Elämänmuutokset: Löydä oikea hetki uusille aluille tai aloituksille, kuten terveysasioiden hoitamiselle tai elämänsuunnan muutoksille.

Kirjallinen analyysi: hinta 75 €

Ihmissuhteiden analyysissä tarkastellaan sekä suhteiden vahvuuksia että heikkouksia. Analysoida voi niin parisuhteita, ystävyyssuhteita kuin perhesuhteitakin, tarjoten syvällisen ymmärryksen siitä, miten eri osapuolet vaikuttavat toisiinsa ja miten suhteita voi kehittää. Tämä auttaa tunnistamaan mahdolliset haasteet ja vahvistamaan yhteisiä voimavaroja.

Analyysin valmistamiseen tarvittavat tiedot: molempien syntymäajat (syntymäpäivämäärä, vuosi, kellonaika ja paikka)

Kirjallinen analyysi: hinta 159 €

Ota yhteyttä:

Astrologi Catharina Loit

0400 666 991

astrotieto@gmail.com

 

fiSuomi